Po 8 metų pertraukos Alanis Morissette išleido naują albumą

Alanis

Albumo viršelis

Apie savo sugrįžimą šių metų pradžioje paskelbusi Alanis Morissette anapus Atlanto kuriam laikui tapo muzikos portalų žvaigžde. Ilgą laiką tylėjusi hitų „Ironic” ir „One Hand In My Pocket” kūrėja buvo pasišventusi asmeniniam gyvenimui, o muzika tebuvo jos laisvalaikio palydovas.

Tačiau tyla nutraukta, o su niekuo nesumaišomas A. Morisette balsas ir vėl visu gražumu sklinda iš mūsų grotuvų.

Šeštadienį kanadietė išleid0 naują plokštelę „Such Pretty Forks In The Road”. Naujoje plokštelėje – 11 naujų kūrinių, kuriuos muzikantė rašė ir įrašinėjo nuo 2017-ųjų rudens.

Beje, albumo pasirodymas sutampa su rimta sukaktimi. Būtent prieš 25 metus buvo išleistas legendinis „Jagged Little Pill” – albumas, kuriame buvo ir aukščiau minėti kūriniai. Jis perkamiausių topų viršūnes pasiekė net 13 šalių, buvo nominuotas 9 „Grammy” statulėlėms, o visame pasaulyje buvo parduota daugiau nei 33 milijonai jo kopijų.

Šiemet, minėdama „Jagged Little Pill” 25-metį A. Morissette turėjo leistis į koncertinį turą, kuriame būtų atlikusi ir naujausio albumo dainas. Deja, pandemija šį turą pristabdė ir jis buvo nukeltas.

Kol laukiame Alanis senajame žemyne ir tikimės, kad tai įvyks jau kitąmet, mėgaujamės nauju jos gražiu albumu ir su niekuo nesumaišomu jos vokalu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *