Dovana „The White Stripes“ gerbėjams – grupės geriausių dainų albumas

the-white-stripes-greatest-hits-albumNuo pat 2019m. pradžios „The White Stripes“ gerbėjams pasipylė dovanos.

Dauguma garage rock grupės gerbėjų klausėsi grupės istoriją pasakojančio podcast‘o „STRIPED“ ir matė, jog Jack White įkurta įrašų kompanija „Third Man Records“ šventė grupės albumų dvidešimtmečius.

2019m. rugpjūtį „Third Man Records“ pristatė ypatingą Vault Package #42 su „THE WHITE STRIPES XX“ vinilu, kuriame albumas papildytas alternatyviomis versijomis ir prieš tai niekur neskambėjusiais kūriniais, DVD su dviem „The WShite Stripes“ pasirodymais ir knyga su nuotraukomis, brošiūromis, dainų žodžiais iš grupės to meto istorijos.

Šių metų vasarį buvo pristatytas „De Stijl“ dedikuotas Vault Package #44, kuriame taip pat du LP su prieš tai neišleistais to laikotarpio kūriniais ir jų versijomis, DVD su dvejų koncertų įrašais ir knyga su nuotraukomis, brošiūromis, dainų žodžiais iš grupės to meto istorijos.

2019 m. rugsėjį pristatytas Jack White ir Meg White dueto „The White Stripes“ koncerto 2007 m. liepos 3d. „Snowden Grove Amfiteatre“ Southaven‘e, Mississippi valstijoje įrašas, bei vėliau dar keleto koncertų įrašai.

O neseniai „Third Man Records“ paskelbė išleisianti „The White Stripes“ geriausių dainų albumą. Jis pasirodys gruodžio 4d. ir talpins 26 kūrinius. Jį jau galima užsisakyti „Third Man Records“ svetainėje – LP arba ypatingo leidimo Vault package #46 su trimis LP ir papildomomis gėrybėmis „The White Stripes“ gerbėjams. Šie albumai atrodys taip:
tmr_700_thewhitestripes_greatesthits_front_2

The White Stripes Greatest Hits

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *