Post-punk atstovės „Goat Girl“ ir jų pasakojamos istorijos

Goat Girl

Šiandien norime supažindinti su 2015 m. susikūrusį keturių londoniečių post-punk kolektyvą iš pietų Londono „Goat Girl“.

Grupę sudaro vokalistė ir gitaristė Clottie Cream ( tikrasis vardas Lottie Pendlebury), kartais vokalo partijas atliekanti ir gitara grojanti L.E.D. (tikrasis vardas Ellie Rose Davies), bosine gitara grojanti Naima Jelly (tikrasis vardas Naima Redina-Bock) ir būgnininkė Rosy Bones (tikrasis vardas Rosy Jones). Keturios moterys savo kūryboje kalba apie matomas pasaulio problemas, jas įvilkdamos į mažas kasdienines gyvenimiškas istorijas. Pirmuosius gyvavimo metus grupė pasirašė kontraktą su „Rough Trade Records“ ir leido singlus bei formavo gerbėjų ratą. 2018 m. pasirodė debiutinis studijinis albumas „Goat Girl“. Pirmajame albume girdėjome daug stiprių ir nenuilstančių gitarų, grupė kalbėjo apie moterų problemas, diskriminaciją ir kapitalizmą.

ManoMUZIKA grupę pastebėjo 2019m., kai ketveriukė apšildė „The Raconteurs“ koncertą Berlyne. (rašėme čia). Taip pat pastebėjome ir sausio pabaigoje pasirodžiusį jau antrąjį grupės darbą – „On All Fours“, kurį , kaip ir pirmąjį albumą, išleido „Rough Trade Records“ (aptarėme sausio apžvalgoje). Antrajame albume moterų ketveriukė atskleidžią naują, švelnesnį savo skambesį, jaučiama daugiau elektroninės muzikos įtakų ir visame albume moterys hipnotizuoja, tad siūlome pasiklausyti.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *