KAnDIs – Kažkas atsitiko

Kultinė lietuviška daina, kurią neabejotinai žino visa Lietuva, sulaukė nuajo vaizdo klipo. Legendinis „Anties” kūrinys „Kažkas atsitiko”, kurį naujam skambesiui prikėlė Algirdo Kaušpėdo ir Viktoro Diawaros duetas „KAnDIs„, nuo šiandien turi ir savo naują vizualųjį rūbą.

Beje, beveik prieš 8 metus darytame manoMUZIKOS interviu su Algirdu Kaušpėdu, muzikantas atskleidė kas yra Martynas ir kodėl jam reikia ieškoti prastesnės panelės.

„Daugelį metų galvojau kodėl Martynas turi pasiieškoti prastesnės panelės, kol supratau, kad jis tiesiog turi išspręsti savo didžiausią problemą pats… Jei esi prastas tai ir ieškokis prastesnės panelės, o jei nori geriausios – būk geriausias”, – tąkart manoMUZIKAI išskirtiniame inteviu sakė A. Kaušpėdas.

Visą interviu galite skaityti ČIA.

Beje, dainą „Kažkas atsitiko“ 1985 metais sukūrė Algirdas Kaušpėdas. Ji išpopuliarėjo 1986 metais, tapusi tituliniu režisieriaus Artūro Pozniakovo filmo „Kažkas atsitiko“ kūriniu. Pirmą kartą muzikos albume ši daina buvo išleista 1987 metais. Ji užbaigė debiutinio „Anties“ albumo vinilo plokštelę.

manoMUZIKA primena, kad duetas „KAnDIs“ susikūrė 2018 metų pabaigoje. Po metų grupė išleido savo debiutinį albumą „Už poliarinio rato“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *