Po trumpo atokvėpio su nauja daina sugrįžta Deeper Upper

Mūsų indie roko pasididžiavimas, grupė „Deeper Upper” sugrįžta su nauja daina. „Tuštuma” – pirmas grupės kūrinys po poros metų kūrybinės ir koncertinės pertraukos.

„Tuštuma” – pirmas kūrinys iš būsimojo grupės albumo, kuriame bus galima rasti 11 naujų dainų. Tiesa, bent jau kol kas grupė neatskleidžia, kada naujas įrašas išvys dienos šviesą.

” Šio momento laukėme ilgai. Turbūt atrodo, kad kurį laiką buvome pradingę, nors iš tikrųjų visko vyko daug. Buvo ir labai reikalinga pertrauka, bet svarbiausia – prasidėjo naujas kūrybinis etapas.

Per pastaruosius pusantrų metų parašėme aibę muzikinių idėjų ir lietuviškų tekstų, daug kartų stojom ir vėl kilom ir ėjom. Galiausiai, visai neseniai, pabaigėme 11 kūrinių įrašus, kurie išeis naujo albumo pavidalu jau visai greitai. Tačiau apie tai vėliau. Šiandien pristatome „Tuštumą“ – pirmąjį singlą iš būsimojo albumo. Šis kūrinys mums simbolizuoja pradžią. Tai – taškas, iš kurio pajudėti, kartais atrodo, gali būti baisu. Tačiau, tai – neišvengiama. Tikimės, kad pakilsite į kosmosą kartu su mumis!”, – pristatydami naują kūrinį savo facebooko paskyroje rašė „Deeper Upper”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *