Naujas „Kabloonak“ minialbumas ir vaizdo klipas

„Teach me“ – taip vadinasi naujas „Kabloonak“ (Jono Narbuto) minialbumas, kuriame penki kūriniai apie atlikėjui pastaruoju metu aktualius jausmus ir gyvenimo įvykius.

Nors visi penki minialbumo kūriniai emociškai gana skirtingi, juos jungia įrašų metu vyravusi eksperimentinė nuotaika. „Norėjosi į aranžuotes įtraukti daugiau bendrojoje muzikinėje praktikoje sukauptų specifinių žinių. Tokių kaip pvz. Cumbios žanrui būdingų instrumentų įrašuose taikymas. Visą procesą lydėjo nesivaržymas eksperimentuoti ir jaučiu, kad dar tik pakasiau to ledkalnio viršūnę“, – pasakoja atlikėjas.


„Teach me“, kaip ir ankstesnius albumus, Jonas sukūrė ir įrašė pats, tik šį sykį savo rankose kūrėjas turėjo ir garso suvedimą. Už dainų masteringą bei pagalbą Jonas dėkoja garso inžinieriui Kiprui Dominui. Minialbumo atsiradimą dalinai finansuoja AGATA. Skaitmeniniu formatu EP nuo šiandien pasiekiamas Spotify, Youtube ir kitose pasiklausymo platformose, o tolimuose planuose atlikėjas svarsto apie riboto tiražo „Teach me“ vinilinę plokštelę.

Gyvai išgirsti naujuosius „Kabloonak“ EP kūrinius bus galima jau netrukus – birželio 22 d. Lukiškių kalėjime 2.0, Vilniuje. Toliau vasarą numatyti koncertai Klaipėdoje, Palangoje. O rudenėjant muzikanto planuose – įgyvendinti kitą, gerokai akustiškesnį, ramesnių dainų rinkinį, susikaupusį per praėjusį karantino laikotarpį.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *