Daddy Was A Milkman pristato lietuvių kalba įrašytą naują albumą

Metų pradžioje jis pasidalino nuostabia daina „Nieko nebijau”. Kiek vėliau, pačioje vasaros pradžioje – kūriniu „Tinginio vasara”, kuris tapo viena svarbiausių lietuviškų dainų karštuoju metų sezonu. Praėjusį penktadienį jis pristatė trečią būsimos plokštelės šauklį „Oro per stiklą”. Na o šiandien…

Šiandien itin švelnios muzikos monopolistas „Daddy Was A Milkman” savo gerbėjams dovanoja naują albumą.

Plokštelė „Kai ruduo mokė mane” – jau ketvirtasis Igno Pociūno (aka „Daddy Was A Milkman”) studijinis įrašas. Šįkart skirtumas su prieš tais buvusiais įrašais yra tas, kad visa nauja plokštelė įrašyta lietuvių kalba.

Be trijų jau minėtų dainų albume bus galima rasti dar 6 niekur iki šiol neskambėjusias kompozicijas.

“Kai ruduo mokė mane” – labai atviras ir nuoširdus albumas. Pastarieji metai buvo pilni išbandymų daugeliui iš mūsų, o ir laiko apie viską pagalvoti buvo daugiau nei pakankamai. Labiausiai man rūpėjusios temos ir nugulė į devynias albumo dainas. Jį įrašinėti ir pradėjome pernai metų rudenį”, – pristatydamas albumą facebooke rašė Ignas

„Tai ko gi mokė tas ruduo? Ramybės. Jis leido geriau pažinti ir suprasti savo nuotaikas ir norus . Priminė ko labiausiai ilgiuosi, bet gal kartais nepakankamai vertinu. Visas tas keistas pandeminis laikotarpis tik paryškino gerąją, gražiąją pusę – nepertraukiamą vaikų meilę, artumą ir dėmesį”. – pridūrė jis. „Tam tikra prasme ruduo mane ir išmokė rašyti dainas lietuviškai. Tai buvo nauja, bet nepaprastai maloni ir azartiška patirtis. Ieškoti tinkamų žodžių savo kalba nepaprastai įdomu, nors ne visada lengva. Mano nuomone, kūryba lietuviškai reiklesnė detalėms ir mažiau atlaidi tekstams, kas verčia dar labiau pasukti galvą pasakojant muzikines istorijas”, – pasakodamas apie savo albumą sakė muzikantas.

Naujame albume Ignas lieka ištikimas sau – jo muzika itin švelni, intymi, šiek tiek sentimentali ir labai lyriška. Todėl net neabejojame, kad „Kai ruduo mokė mane” taps puikiu šios niūrios lapkričio pabaigos palydovu ir kartu ypatingai geru bičiuliu vėsiais žiemos vakarais drauge su mylimu žmogumi gurkšnojant karštą vyną ir belaukiant gražiausių metų švenčių.

Beje, pirmieji albumo dainas gyvai galės išgirsti visi tie, kurie lapkričio 29 ir 30 dienomis apsilankys Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre. Čia naujojo albumo dainos bus atliktos kartu su orkestru.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *