Šią vasarą „Moderat“, King Krule, Mac DeMarco ir kiti – naujame muzikiniame festivalyje Vilniuje!

Labai netikėta ir šiek tiek siurealu, bet… panašu, kad šią vasarą Vilniaus miesto laukia didžiulis naujas urbanistinis muzikinis festivalis su itin ryškiais ir aktualiais tarptautiniais vardais.

Birželio 17-19 dienomis naują veidą įgavusiame Lukiškių kalėjime 2.0 vyks naujas muzikos ir menų festivalis „8 Festival”. Jame pasirodys nemažai įvairių užsienio atlikėjų, gerai žinomų ir Lietuvos melomanams.

Vokietijos elektroninės muzikos gigantai „Moderat“, melancholikas Mac DeMarco, keistos muzikos talentas King Krule, bene įdomiausia jaunosios kartos Didžiosios Britanijos grupė „Black Country, New Road“, Švedijos triukšmadariai „Viagra Boys“… ir čia tik keli dėmesio verti vardai. O festivalio line-up’as – gerokai ilgesnis ir dar ne visas atskleistas.

Ar šis naujasis urbanistinis muzikinis festivalis buvusiame kalėjime mes iššūkį kitam urbanistiniam festivaliui pramoniniame rajone? Laikas parodys 🙂

Tuo tarpu pilną festivalio line-up’ą, informaciją apie bilietus ir kitus svarbius reikalus rasite oficialioje festivalio svetainėje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *