Neįtikėtina serialo „Stranger Things” sėkmė: beveik 40 metų senumo daina – pasaulio topų karalienė

Apie tai, koks populiarus serialas yra „Stranger Things„, pasakoti, ko gero nereikia. Šiuo metu bene populiariausias pasaulyje „Netflix” serialas muša rekordus ir… daro neįtikėtiną įtaką muzikiniams pasirinkimams.

Geriausias to įrodymas – 63 metų britų atlikėja Kate Bush. Būtent jos kūrinys „Running Up That Hill”, kurį muzikantė išleido dar 1985-aisiais, yra vienas populiariausių šiuo metu visame pasaulyje. Tai lėmė būtent fantastiška serialo sėkmė, kuomet juostos veikėjai Max minėta daina padėjo išsivaduoti iš tamsiųjų jėgų valdovo Vecnos pinklių.

Įdomu tai, kad vos tik serialui pasirodžius, daina pakilo iki Billboardo topo 8-osios vietos ir tapo pirmąja Kate Bush daina, pasiekusia aukščiausią šio topo dešimtuką. Šiuo metu Jungtinės Karalystės perkamiausių singlų čarte ji yra antroje vietoje ir nusileidžia tik naujajai Harry Styles dainai. Taip kūrinys sumušė anksčiau priklausiusį jo populiarumo rekordą, mat 1985-aisiais ji buvo užkopusi į 3-ąją vietą.

Daina „Running Up That Hill” karaliauja daugelio pasaulio šalių aukščiausiuose singlų topo dešimtukuose, o jau pačią pirmą „Stranger Things” naujojo sezono savaite ji tapo klausomiausiu kūriniu iTunes platformoje.

O čia – kaip minėta Kate Bush daina skamba pačiame filme. Tiesa, tiems, kurie dar nežiūrėjo naujojo „Stranger Things” sezono, turėtume pasakyti SPOILER ALERT, tad būkite atsargūs:)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *