Atsikuria kultinė britų grupė „Pulp”!

Pulp

Anglijos roko muzikos scena dažnam melomanui kelia pačius geriausius jausmus, o „Pulp” yra ta grupė, be kurios muzikos meka, ko gero, yra neįsivaizduojama.

Hito „Common People” kūrėjai paskutinį studijinį albumą išleido dar 2001 metais. Iš viso savo diskografijoje jų turi septynis.

2002-aisiais „Pulp” sudrebino muzikos pasaulį paskelbdami apie savo išsiskyrimą. Po jo grupės muzikantai leidosi į savo muzikinius pasaulius, o Jarvis Cockeris ėmėsi solinės veiklos (be to, kad rašė knygas, dirbo radijuje ir t.t.).

2010-ųjų lapkritį „Pulp” paskelbė apie atsikūrimą. Po metų grupė pranešė, kad leisis į 22 koncertų turą Europoje ir Australijoje. Savotiškas „sugrįžimas” tęsėsi iki 2013-ųjų – metų, kurie pasibaigė tyla, užsitęsusia iki pat šios savaitės.

Šią savaitę buvo paskelbta apie dar vieną „Pulp” atsikūrimą. Grupės lyderis J. Cockeris prisipažino, kad kitais metais (kaip tik tada grupės albumui „This is Hardcore” sueis 25-eri) „Pulp” leisis į koncertinį turą.

Tiesa, kol kas neaišku nei kada, nei kur vyks legendinių britų pasirodymai, tačiau akivaizdu, kad bent jau mes būsime pirmieji eilėje prie bilietų labai tikėdamiesi šį kultinį kolektyvą išvysti bet kuriame senojo žemyno krašte.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *