Lietuvoje koncertuos „Rammstein”!

Panašu, kad sunkesnės roko muzikos gerbėjai kitais metais turės rimtą progą džiaugtis. Lietuvoje savo pasirodymą surengs grupė „Rammstein”.

Tiesa, kol kas nėra paskelbta kur ir kada pasirodys žymieji vokiečiai, todėl laukiame daugiau žinių.

Kaip praneša portalas LRT.LT, šią žinią grupė atskleidė ketvirtadienio vakarą Belgijos mieste Ostendėje įvykusio koncerto pabaigoje, kuomet ekranuose įsižiebė užrašas „pasimatysime 2023-aisiais“ ir buvo paleistas trumpas vaizdo įrašas. Šiame įraše įsižiebė penkiolikos šalių vėliavos. Vėliavų sraute galima buvo išvysti ir mūsų šalies trispalvę.

Laukiame žinių ir vos tik išgirdę pirmąsias naujienas, iškart jomis pasidalinsime su Jumis.

Grupė „Rammstein” susikūrė prieš 18 metų ir akimirksniu tapo viena populiariausių industrinio metalo grupių visame pasaulyje. Iki šiol 8 studijinius albumus išleidęs kolektyvas jau keletą kartų yra koncertavęs mūsų šalyje.

Papildyta. Jau žinome, kad gastroles 2023-aisiais grupė „Rammstein” pradės būtent Lietuvoje. Patvirtinta koncerto data ir vieta – grupės pasirodymas vyks gegužės 22-ąją dieną, Vingio parke, Vilniuje.

Bilietais Lietuvoje prekiauja „Bilietai.lt” – juos nuo kito ketvirtadienio, rugsėjo 8 dienos 10 val. ryto galima bus įsigyti tiek kasose, tiek internetu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *