Naujas Kristijono Ribaičio singlas – „Karamelinis Betonas”

Atlikėjas Kristijonas Ribaitis pristato naują kūrinį „Karamelinis Betonas” ir kviečia į „Karamelinius” elektronikos šokių su post-punk’o prieskoniais vakarėlius Kaune, Vilniuje, Palangoje irAlytuje.

Naujasis kūrinys „Karamelinis Betonas” yra pirmasis singlas iš būsimo trečiojo Kristijono albumo „Saturnas”. „Tai daina apie užsispyrimą išlikti savimi ir baimes, kurios sukyla, kai iš vidaus ir išorės girdime aiškinimus kuo turėtume būti.” – teigia atlikėjas ir kartu kviečia pasižiūrėti antrąjį jo režisuoją vaizdo klipą.

Įkvėpimas muzikiniam vaizdo klipui kilo iš 90-ųjų ,,Late Night” pokalbių laidų, kuriose net kiek daugiau nei dabar, vedėjai ir svečiai bendraudavo užsidėję savotiškas ,,kaukes”, nes atskleisti savo tikrąjį charakterį buvo nemadinga.

Klipe, šalia jau K. Ribaičio grupės narių Dovydo Stoškaus ir Igno Juzoko prisijungia jaunoji muzikantė Kamilė Juzokaitė, pirmosios K. Ribaičio grupės narys Jonas Jankauskas ir „Keistuolių Teatro” aktorius Andrius Kaniava.

„Šio klipo idėja jau keletą metų sukosi mano galvoje. Pačio klipo vizualą ir estetiką taip pat įkvėpė „Keistuolių Teatro” spektakliai, bei jų filmai, tokie kaip ,,Pulkininko Haroldo Praradimų Klubas” ar ,,Paskutiniai Brėmeno Muzikantai”. Todėl pirmoji kilusi mintis buvo šiam siužetui pasikviesti Andrių Kaniavą – ir vis dar negaliu patikėti, kad jis sutiko ir koks siurrealus rezultatas gavosi to pasėkoje.” – pasakoja K. Ribaitis.

Kūrinys ir klipas Jūsų vertinimui:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *