Gabrielė Vilkickytė – širdies

Mūsų itin mylija Lietuvos atlikėja Gabrielė Vilkickytė savaitgalį pristatė naują dainą „Širdies”. Kaip visada jautri, sentimentali, trapi ir velniškai miela kompozicija jau turi ir savo video veidą.

Pristatydama kūrinį savo facebooko paskyroje, Gabrielė rašė:

„mano mylimi įsiklausytojai – premjera! paleidžiu dainą “širdies” ir jos vaizdo klipą, kurį nufilmavau pati savo telefono priekine kamera, užsidariusi viešbučio kambaryje. būtent taip, kaip gali kiekvienas turintis telefoną, teisingai 😃

tada tuose pačiuose pataluose vaizdus sumontavau, o draugė Patricija sudėliojo mano užrašytą dainos tekstą.

“širdies” kilo iš poreikio – man trūko dainos, kuri būtų atrasta lyg kažkieno palikta vizitinė kortelė su užrašu “jeigu nori kartu parėkt ar nuverkt posmelį, skambink šiuo numeriu”.

norėjau dainos, kurią klausytoja(s) galėtų nusiųsti kaip kvietimą/priminimą kartu išgyventi kauptą skausmą kūne, prote, širdy. išsirėkti, išsišokti, išsiverkti – “vis tiek geriau po du nei po vieną rėkt”

kartais einant per sunkius etapus mes blokuojam bet kokį jautrumą, kad tik nieko nejaust, bijom pačio skausmo, o kūnai tai juk viską kaupia. ieškojau savy terapinės dainos, kuri galėtų būti impulsas vis dėlto išsilaisvinti, ieškoti sprendimo, o surinkus naują išmintį pakilti aukščiau žaizdos – “aš pamenu, kaip rankos tavo kyla kai tu myli ir tu nori vėl gyvent”

esu labai dėkinga dainos aranžuotojui Domantui Starkauskui – jis iškart perskaitė dainos žinutę ir sukūrė jai tokį muzikinį rūbą, kad daina skristų”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *