Abii grįžta į Lietuvos muzikos sceną su albumu „Metanoiia“

ABII (nuotr. Igno Avižinio)

Naują karjeros etapą pradedantis duetas Abii pristato antrąjį albumą „Metanoiia“, žymintį grupės atgimimą ir grįžimą į Lietuvos muzikos sceną. Vieną iš antrojo jaunų kūrėjų albumo singlų anonsavome čia.

„Albumą pavadinom „Metanoiia“ savos metanojos garbei, kuri yra naujo etapo pradžios priežastis. Tai filosofijos, požiūrio į pasaulį, žmogų, darbą ir save pokytis. Norėjom tikėti savim, ieškojom savo metanojos, kūrėm ją kurdami save“, – dalinasi albumo pavadinimo kilme vokalistas ir gitaristas Andrius Šarka.

Iki galutinio rezultato albumas po truputį vystėsi šešerius metus, kol dueto nariai Andrius ir Tautvydas rinko viską, kas į juos labiausiai įkvepia. Visas patirtis sudėjus į vieną vietą – albumas „Metanoiia“ pagaliau išvysta dienos šviesą. Dueto būgnininkas Tautvydas pasakoja, kad šiandien klausantis albumo, mintys daugialypės ir prieš pristatymą viešai – nemažas jaudulys: „Klausant vienam, albumo magija priblėsus, tačiau rodant klausytojui pirmą kartą dainą ar visą albumą, kyla jauduliukas, atsakomybės jausmas, ir džiaugsmas, jei matai, kad muzika sukelia klausytojui jausmus”.

Antrąjį dueto Abii albumą „Metanoiia“ galima išgirsti jau dabar visose muzikos klausymosi platformose, o gegužės mėnesį Abii keliauja į albumo pristatymo turą, kuriame albumas gyvai nuskambės pirmą kartą. Albumo leidyba dalinai finansuota Agatos muzikos leidybos fondo.

Puikiai savaitės pradžiai labai rekomenduojame:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *