Išankstinė grupės Sraigės Efektas albumo „Klaidosklaida“ perklausa

Alternatyvaus roko grupė „Sraigės Efektas“ ne taip seniai pristatė pirmuosius tris kūrinius iš naujausio albumo „Klaidosklaida“. Albumo sulauksime balandžio 18 d. , bet likus savaitei iki pasirodymo grupė pakvietė ištikimiausius ir nekantriausius gerbėjus į išankstinę albumo perklausą „Lukiškių kalėjime“.

Perklausos metu grupės nariai atsakinėjo į Q&A sesijos moderatoriaus Ryčio Beresnevičiaus klausimus, o fone (ekrane) buvo galima matyti filmuota medžiaga iš darbo studijoje/kūrybinio proceso. Gal sulauksime dokumentikos?

Tarp atsakymų į moderatoriaus ir auditorijos klausimus, grupė pasakojo, kad naująjį albumą po truputį kurti pradėjo iš karto po „Tik Ėjimas“. Tuo metu kito grupės sudėtis ir albumas gimė tarsi iš naujų narių „derinimosi” tarpusavyje ir susigrojimo. Po klaidos sekė kita klaida… ir atsirado trys ar net keturi albumo pavadinimo variantai (dar buvo „Dėl grožio mirt negaila“, „Veidrodžiai“…).

Visada smagu pasiklausyti „užkulisinių” istorijų ir net nugirsti keletos įterptų demo įrašų.

Albumas pasiklausymo platformose jau kitą antradienį, o gyvai naujuosius Sraigės Efekto kūrinius išgirsti bus galima Vilniuje, balandžio 21 d., kultūros komplekse „SODAS 2123“, bei Kaune – balandžio 28 d., kūrybinėje studijoje „Sinagoga Studio“.

Kol kaukiame, verta pasiklausyti jau pasirodžiusių:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *