Kultinė roko grupė „The Rolling Stones” išleido naują albumą!

Žmonėms, kurie domis muzika, pasakoti kas yra „The Rolling Stones” tikrai nereikia. Viena įtakingiausių visų laikų roko muzikos grupių, savo krepšelyje turinti aibę hitų, kurias iki šiol dainuoja daugelis kartų – tik vienas iš tūkstančio apibūdinimų, tinkančių nupasakoti Micko Jaggerio ir kompanijos svarbą muzikos pasaulyje.

Šiandien grupės gerbėjams (o kartu ir visiems melomanams) – didi diena. „The Rolling Stones” išleido naują albumą, kurį jau galite ne tik įsigyti, bet ir perklausyti visose muzikos transliacijos platformose”.

„Hackney Diamonds” – 24-oji Didžiosios Britanijos roko ikonų plokštelė. Albume apstu svečių – kūrinius rollingai čia įrašė su tokiais atlikėjais kaip Eltonas Johnas, Lady Gaga, Stevie Wonderis. Svečių sąraše galima rasti net ir buvusį grupės narį Billą Wymaną. Tai pirmasis kolektyvo albumas nuo 2005-ųjų „A Bigger Bang”, kuriame galima rasti tik naujas dainas. Kartu tai pirmoji plokštelė, kuri pasirodo pasaulyje po 2021-aisiais metais anapilin iškeliavusio „The Rolling Stones” būgnininko Charlie Wattso.

Naujoje plokštelėje – 12 naujų dainų, kurias perklausęs supranti elementarią gyvenimo tiesą: daugiau kaip 60 metų scenoje esantis kultinis roko kolektyvas ne tik nesensta. Jis iki šiol sugeba diktuoti savo žanro madas ir vis jame vis atrasti kažką naujo.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *