„Kiss” užbaigė 50 metų trukusią muzikinę karjerą. Juos scenoje pakeis avatarai.

Grupė Kiss

Gruodžio 3 dieną grupė „Kiss” surengė paskutinį savo pasirodymą. Koncertas „Madisson Square Garden” arenoje užbaigė jų turą „End of the Road”. Tačiau nors grupė oficialiai baigė savo karjerą, panašu, kad „Kiss” avatarai ir toliau tęs pasirodymus.

Pasibaigus koncertui Niujorke grupė nulipo nuo scenos ir leido savo aukštųjų technologijų kūrėjams kaip bisą atlikti kūrinį „God Gave Rock And Roll To You“.

„Kiss” taip pat išleido „YouTube“ vaizdo įrašą, kuriame parodyta, kaip keturi muzikantai vilki judesio fiksavimo kostiumus tam, kad sukurtų avatarus. Projektą vykdė „Industrial Light & Magic“, kuri priklauso „Žvaigždžių karų“ kūrėjui George’ui Lucasui, ir Švedijos įmonei „Pophouse Entertainment Group“.

„Grupė nusipelno gyventi toliau, nes ji yra gerokai didesnė nei mes“, – pranešime spaudai apie projektą sakė „Kiss” lyderis Paulas Stanley. „Mums įdomu žengti kitą žingsnį ir pamatyti tokį mūsų kolektyvo įamžinimą. Mūsų nueitas kelias – 50 metų.”

Avatarai leis Kissams išlikti „amžinai jauniems“, pridūrė bosistas ir dainininkas Gene Simmons.

Stanley ir Simmonsas drauge su Ace’u Frehley ir Peteriu Crissu grupę „Kiss” sukūrė prieš 50 metų Niujorke. Legendinis roko kolektyvas įrašė 20 studijinių albumų ir pardavė daugiau nei 100 milijonų įrašų visame pasaulyje.

Per penkis dešimtmečius grupė surengė daugiau nei 2000 pasirodymų,

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *