Eurovizijai skirta daina dalinasi Justės Kraujelytės ir Sauliaus Sakavičiaus duetas „Pluie de Comètes”

Eurovizijos sezonui pamažu įsibėgėjant, pristatome naują eurovizinį kūrinį. Nostalgišką ir svajingą elektroninę muziką kuriantis duetas „Pluie de Comètes“ į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos sceną įžengs su daina „Be Careful”.

„Šiame kūrinyje yra labai ryški svajonių tema – tiek muzikoje, tiek vaizdo klipe lyg sapnuojamas gražus sapnas, skęstama šilumoje, spalvose, svajose, – pasakoja Justė. – O pats kūrinys kalba apie mūsų norų galią – jei pakankamai tvirtai kažko trokštame, tai būtinai išsipildo, vadinasi turime būti atsargūs svajodami.“ 

„Taip, svajonės ir norai yra labai galingas įrankis, – jai pritaria Saulius. – Tačiau nemanau, kad „Be Careful“ yra lyg koks perspėjimas ar grasinimas – tai greičiau patvirtinimas, kad turime didžiulę jėgą savo sąmonėje ir pasąmonėje, todėl turime tinkamai suprasti ir įvardinti ko norime, o tam galiausiai bus lemta išsipildyti.“ 

2018-aisiais susikūrusio dueto, kurį sudaro Justė Kraujelytė ir Saulius Sakavičius, kūryba yra įkvėpta 70-ųjų ir 80-ųjų muzikos – disco, synth pop, prancūziškų ir itališkų pop muzikos skambesių, taip pat – jiems giminingų šiuolaikinių stilių – indie dance, nu-disco. Šiuo metu ruošiamas išleisti naujas „Pluie de Comètes“ albumas, kuriameišgirsime begalinę meilę šiltam, tirštam vintage skambesiui ir standartų nesuvaržytoms muzikinėms idėjoms.  

Saulius tvirtina, jog „Be Careful“ jam – pats artimiausias ir gražiausias albumo kūrinys, kurio visos detalės yra pasvertos, įvertintos ir nudailintos. „Su Juste siekėme sukurti išbaigtą, subalansuotą kūrinį, kuris būtų nepavaldus laikui. Tikrai didžiuojuosi galutiniu rezultatu“, – sako jis.   

Pirmasis dueto „Pluie de Comètes“ pasirodymas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje – jau artimiausią šeštadienį, sausio 27 d. 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *