Jacob Collier išleido naują albumą!

Britas Jacob Collier išgyvena tikrą pakilimą. Vis daugiau ir daugiau melomanų atranda jo muziką, o šiandiena bus dar viena puiki proga tai padaryti to dar nepatyrusiems.

29-erių metų britas šįryt į muzikos parduotuves ir muzikos transliacijų platformas pristatė savo naujausią albumą „Djesse Vol. 4”. Tai jau penktas studijinis muzikanto įrašas, pasirodantis praėjus 4 metams po ketvirtojo darbo „Djesse Vol.3”.

Naujasis albumas – labai įvairus ir muzikalus, nepaliksiantis abejingų ne tik tų, kurie muzikoje ieško gylio, bet ir tų, kurie muziką vertina per prizmę „gražu-negražu”. Plokštelėje yra ir už širdies velniškai griebiančių dainų (anksčiau jau girdėta „Little Blue” ar „Summer Rain”), ir iš koto tiesiog verčiančių kūrinių, tokių, kaip „100,000 Voices” ar „Wherever I Go”. Čia rasite ir acapella dainų (nuostabioji „Bridge Over Trouble Water”), ir netgi choralą primenančių kūrinių.

Albume „Djesse Vol. 4”, kurį prodiusavo pats talentingasis muzikantas, – net 16 dainų. Pagirtinas produktyvumas! Kviestinių atlikėjų sąrašas čia taip pat daugiau nei įspūdingas. J. Collier atliko kūrinius su tokiais atlikėjais kaip „Coldplay” vokalistas Chrisas Martinas, John Legend, John Mayer, JAV gospelo žvaigždė Kirkas Franklinas ir būrys kitų.

„Djesse Vol. 4” neabejotinai papuoš 2024-uosius metus ir taps nuostabia muzikine vyšnia ant torto melomanų kolekcijoje.

Beje, nežinantiems primename, kad fenomenalųjį Jacob Collier bus galima gyvai išvysti ir Vilniaus Kalnų parke. Čia talentingasis muzikos genijus liepos 20 dieną pristatys savo naująjį albumą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *