„Biplan” išleido pirmąjį pasaulyje drive-in singlą

Karantino metu, kuomet ne tik muzikantai, bet ir muzikos mylėtojai išgyveną tikrą koncertų badą, tikru išsigelbėjimu tapo koncertų sesija „drive-in”.

Pasakoti, kas yra „drive-in”, ko gero nereikia. Tačiau situacija čia paprasta: susirenkame Paluknio aerodrome, sėdime savo automobiliuose, nešokame prie scenos, tačiau mėgaujamės muzika sėdėdami automobiliuose. Tuo tarpu muzikantai ant scenos rengia koncertus, kuriuos palydime ne rankų mostais ar emocijų siuntimais šokdami prie scenos, bet automobilio signalais.

Biplan” tokį koncertą surengė beveik prieš savaitę. Ir čia įrašė savo dainą „Kapitonai”, įtrauktą į grupės albumą „Visi keliai veda prie jūros”. Kūrinį grupė papuošė video klipu ir padovanojo savo muzikos gerbėjmas.

„Neįprasta nematyti savo klausytojų veidų, tačiau žmones jautėm ir pro automobilio langus, o kur dar mirksinčios šviesos ir garsiniai mašinų signalai… Toks koncertas – visiška egzotika, netikėta ir labai pradžiuginusi patirtis“, – sakė „Biplan“ muzikantai.

Grupės vadybininkas ir prodiuseris bei leidybinės kompanijos „M.P.3” vadovas Vaidas Stackevičius taip pat džiaugėsi šio singlo pasirodymu. „Berods, pirmasis drive-in live singlas pasaulyje  Sugrota praėjusį šeštadienį, miksas / masteris – antradienį, video – trečiadienį, visose skaitmeninėse platformose – penktadienį”, savo facebook paskyroje rašė V. Stackevičius.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *