Killers pasirodyme – atskiri grupės narių kūriniai

Grupės „The Killers” nariai kitą mėnesį Londone įvyksiančiame festivalyje „Hard Rock Calling” atliks ne tik bendras kolektyvo, bet ir solinius kūrinius.

Las Vegaso rokeriai, kartu su Bon Jovi ir Rod’u Stewart’u taps pagrindinėmis Hyde parke įvyksiančio reinginio žvaigždėmis.

„Killers” lyderis Brandon’as Flowers’as ir būgnininkas Ronnie Vainucci per tą laiką, kai grupė nekūrė nieko naujo, jau spėjo pradėti savo solinę karjerą. Tuo tarpu likę du kolektyvo nariai – gitaristas Dave’as Keuning’as ir bosistas Mark’as Stoermer’is, nors ir nepaskelbė apie atskirus solo projektus,  taip pat turi savo solinių kurinių, kurie, nors ir nėra išleisti, bus atlikti festivalyje.

Neatskleisti šaltiniai teigė: „vaikinai greičiausiai atliks ir atskiras savo dainas. Ronnie solinis albumas netrukus turėtų išvysti dienos šviesą, o jo balsas tikrai velniškai gražus. Dave’as taip pat atliks kažką savo, tačiau kad ir kas tai būtų, net neabejoju, kad bus kažkas ypatingai keisto ir netradiciško”.

Komentaras apie “Killers pasirodyme – atskiri grupės narių kūriniai

  1. Christine says:

    this is what tv is all about people hunritg each other. but Snapped and 48 hours, etc are real, the tv producers are not making this up. They want us to be more aware of what is happening in the world, One of my favorites was an older woman convicted of hiring a hit man to murder her husband. When they asked her why she said while smoking a cigarette, tired of the bulls&#t. I also like hearing the techniques detectives and PI’s use in solving crimes. One detective said he can learn as much about what happened from lies the suspects tell as he can from the truth. And, I don’t see anything difference psychosocially whether it’s a man or a woman doing the killing but we all know it is wrong either way. Aunt Danny

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *