„Red Bull Music Academy“ Lietuvos muzikos kūrėjus kviečia į Monrealį

Vienas prestižiškiausių, produktyviausių ir geidžimiausių edukacinių muzikinių projektų, pasaulinė muzikinė akademija „Red Bull Music Academy“ (RBMA), Lietuvos muzikos kūrėjus kviečia teikti paraiškas dalyvauti muzikiniuose meistriškumo kursuose Monrealyje, Kanadoje.

Visi muzikos kūrėjai, norintys dalyvauti projekte, kviečiami iki kovo 7 d. siųsti savo anketas. O tam, kad tą padaryti būti drąsiau ir lengviau, RBMA vasario 19 d. kviečia į specialią pažintinę sesiją Vilniuje, kur apie akademiją, jos istoriją bei studijų teikiamas galimybes papasakos velsietis elektroninės muzikos prodiuseris Doc Daneeka, 2011 RBMA akademijos absolventas.

Nemokama informacinė RBMA sesija vasario 19-ąją, penktadienį nuo 19 valandos vyks Vilniaus Universiteto teatro salėje (Universiteto g. 3).

Po Don Daneeka pažintinės sesijos, kurios metu jis pasidalins sėkmės paslaptimis ir kūrybinio proceso detalėmis bei patars, kaip efektyviau užpildyti stojimo anketą, visi sesijos dalyviai kviečiami į oficialias „dūzges“, kurios prasidės 23 val. naktiniame klube „Opium“ (Islandijos g. 4). žadama, jog kartu su Don Daneeka už pulto stos ir lietuvių didžėjai.

Trumpai apie RBMA

Šiemet Monrealyje RBMA studentų iš viso pasaulio lauks dvi akademinės sesijos, kurių metų vyks ne tik paskaitos, bet ir darbas moderniausiose muzikinėse studijose, koncertai, vakarėliai, parodos, seminarai bei pašnekesiai su kolegomis ir muzikiniais autoritetais.

RBMA po pasaulį keliauja nuo 1998-ųjų. Sesija Monrealyje – bus jau 18-oji. Akademijos organizatoriai teigia, jog šis miestas pasirinktas todėl, kad jau ne vieną dešimtmetį yra meninių eksperimentų centras.

Daugiau informacijos apie RBMA rasite ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *