Chris Martin: netikiu, kad Coldplay gali sukurti dar vieną albumą

Chrisas Martinas (nuotr. Ben Birchall/PA)

Coldplay” lyderis Chrisas Martinas, kalbėdamas su „Billboard” prisipažino manantis, kad grupė įrašinėdama penktąjį albumą „Mylo Xyloto”, atidavė viską, ką galėjo.

Kaip jau vakar rašė ManoMUZIKA, „Mylo Xyloto“ bus išleistas spalio 24 dieną, o jį pristatantis singlas – daina „Paradise“ dienos šviesą išvys rugsėjo 12 dieną.

Martinas muzikos leidiniui „Billboard” taip pat prisipažino, kad naujo albumo įrašams grupę „Coldplay” įkvėpė gan ankstyvas „Viva La Vida Or Death And All His Friends” prodiuserio Briano Eno laiškas: „Mes tikrai ddžiavomės savimi po to, kai išleidome „Viva La Vida”. Albumas buvo pakilęs iki pirmos vietos ir atnešė mums neregėtą sėkmę. Tačiau tada gavome Briano Eno laišką, kuriame jis rašė: „Mieli „Coldplay”, manau įrašėme nuostabų albumą. Tačiau esu tikras, kad galime sukurti dar geresnį, todėl net neabejoju, kad kaip įmanoma greičiau reikėtų susirinkti studijoje, kur kartu vėl galėtumėme pradėti dirbti”.

Coldplay albumo "Mylo Xyloto" viršelis

Tiesa, čia pat Martinas prisipažino, manantis, kad grupė  į naująjį savo albumą „sudėjo” viską, ką galėjo: „kaskart, išleidęs albumą manau, kad tai – paskutinis „Coldplay” įrašas. Su „Mylo Xyloto” skirtumas yra tas, kad niekada nebuvau toks tikras, kaip dabar. Tikrai neįsivaizduoju, kad mes galėtumėme išleisti dar vieną darbą. Į šį įrašą „sudėjome” viską, ką galėjome. Kai albumas bus baigtas, mes suprasime, kad daugiau prie jo pridėti ko nors papildomo tiesiog nebegalėjome”.

Pokalbio pabaigoje muzikantas grupės „Coldplay” naujausią darbą ganėtinai keistai palygino su sumuštiniu: „Mes nekūrėme „Mylo Xyloto” sau. Mes tikrai jo nekūrėme tam, kad parduotumėme milijonus albumo kopijų ar įtiktumėme muzikos kritikams. Mes jį kūrėme tam, kad jei jau tu ateini į parduotuvę ir nusiperki mūsų darbą, jis „susikramtytų” kaip „susikramto” labai geras tavo mėgiamas sumuštinis”, po kurio galėtum pasakyti „Buvo skanu!!!”. Toks mūsų tikslas”

Komentaras apie “Chris Martin: netikiu, kad Coldplay gali sukurti dar vieną albumą

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *