manoMUZIKA.lt pradeda bendradarbiauti su DELFI.LT

Populiariausias Lietuvoje naujienų tinklalapis delfi.lt. pradeda bendradarbiauti su vasario 4 dieną vienerių metų gimtadienį švęsiančiu kitokios muzikos portalu www.manoMUZIKA.lt . manoMUZIKOS autoriai pažada ne tik operatyvias kokybiškos muzikos pasaulio naujienas, bet ir išskirtinius interviu su pasaulinio lygio atlikėjais.

manoMUZIKA.lt

Per metus laiko portalas manoMUZIKA.lt skaitytojams yra pateikęs išskirtinius pokalbius su grupėmis „Bombay Bicycle Club”, „Editors”, „Wild Beasts”, „When Saints Go Machine”; „Crash Test Dummies”, „Fink”, J. Viewz, Active Child, „The Airborne Toxic Event” ir kitais. Be interviu, tinklalapyje taip pat galima rasti ir populiarių atlikėjų koncertų apžvalgas. Iki šiol muzikos portale buvo publikuotos „Bon Iver”, Noelio Gallagherio, „Beady Eye”, „The National”, „The Cure”, „Arcade Fire”, „Coldplay”, „Wild Beasts”, „Arctic Monkeys”, „Fleet Foxes”, „Death Cab For Cutie”, P J Harvey ir kitų žinomų muzikantš pasirodymų recenzijos.

“Mūsų tikslas – supažindinti Lietuvą su kuo įvairesniais kokybiškos muzikos atstovais. Patys kalbiname atlikėjus, važiuojame į koncertus ir rašome tekstus, todėl manoMUZIKOS turinys – visiškai autentiška niekur kitur nepublikuojama medžiaga.” – kalbėjo portalo autoriai.

Paklausti ar manoMUZIKOS lankytojų srautas per metus pateisino iškeltus lūkesčius, tinklalapio kūrėjai buvo lakoniški: “Tikrai nesitikėjome, kad tiek žmonių lankysis mūsų svetainėje. Tai tik dar vienas įrodymas, kad Lietuvos žmonėms reikia kitokios nei radijo stočių grojamos muzikos. manoMUZIKA.lt nėra vyraujančio stiliaus – čia gardų kąsnį ras ir elektronikos, ir roko, ir kitų muzikinių stilių mėgėjai”.

Muzikos tinklalapio autoriai ne tik pusę lūpų patvirtino gandus apie jau dabar suplanuotus interviu su muzikos pasaulyje puikiai pažįstamų grupių lyderiais, bet ir atskleidė žinią, jog nuo vasario 4 dienos puslapyje bus galima rasti informacijos apie kokybišką Lietuvišką muziką.

 

Komentaras apie “manoMUZIKA.lt pradeda bendradarbiauti su DELFI.LT

  1. Dovaidas says:

    Sveikinimai! 🙂

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *