manoMUZIKA.lt ir Rūdninkų knygynas dovanoja Atoms For Peace albumą „Amok”

Atoms For Peace "Amok"

Portalas manoMUZIKA ir sostinės senamiestyje įsikūręs „Rūdninkų Knygynas” tęsia muzikinį bendradarbiavimą. Ne kartą minėjome, jog savo skaitytojams esame paruošę ne vieną staigmeną, todėl šiandien atėjo metas antrajai (pirmoji, kiek atsimenate, buvo tada, kai dovanojome Jums „Bon Iver” vinilą).

Šįkart norime Jums padovanoti vieną geriausių šiemet išleistų albumų – t.y. grupės „ATOMS FOR PEACE” diską „Amok”.

Įtariame, kad nežinančių, kas yra „Atoms For Peace”, bent jau manoMUZIKOS skaitytojų gretose, tikrai nėra daug. Bet mažiau besidomintiems muzika galime priminti, kad šis kolektyvas – tai grupės „Radiohead” lyderio Thomo Yorke’o suburta grupė, kurioje be šio (vieno didžiausių visų laikų Jungtinės Karalystės) muzikos talento dar groja grupės „Red Hot Chili Peppers” narys Flea, ilgametis „Radiohead” prodiuseris Nigelas Godrichas, „Beck” ir „R.E.M” bosistas Joey Waronkeris ir Brazilijos perkusininkas Mauro Refosco. Žodžiu, visa fenomenalių muzikos pasaulio atstovų paletė vienoje vietoje, pavadintoje „Atoms For Peace„.

Debiutinis grupės albumas „Amok” muzikos parduotuvių lentynas pasiekė vos prieš keletą savaičių – vasario 25 dieną. Per kelias savaite diskas Didžiojoje Britanijoje ir Danijoje pakilo iki 5, JAV – iki 2, Olandijoje – iki 3, Kanadoje – iki 4, Belgijoje – iki 6 perkamiausių albumų topų pozicijos. Šiuo metu „Atoms For Peace” yra viena geidžiamiausių vasaros festivalių grupių ir jau yra aišku, kad ji gros net dviejuose festivaliuose kaimyninėje Lenkijoje.

Taigi po trumpo „Atoms For Peace” pristatymo atėjo metas ir konkurso klausimui, kurį teisingai atsakę tampate realiais pretendentais laimėti grupės diską „Amok”. Jums reikia užbaigti kažkada Thomo Yorke’o pasakytą frazę:

„Mes vartojame sunkius narkotikus? Tai būtų siaubinga. Jeigu taip būtų, mūsų muzika skambėtų kaip…” 

Kokios grupės ar atlikėjo pavadinimą (vietoje daugtaškių) įvardino Thomas Yorke’as?

Atsakymą ir visus reikalingus duomenis įrašykite lentelėje apačioje. Konfidencialumą garantuojame ir prižadame, kad su laimėtoju susisieksime asmeniškai.

Laimėtoją burtų keliu atrinskime paskutinį pirmojo pavasario mėnesio ketvirtadienį – t.y. kovo 28 dieną.

    Jūsų vardas, pavardė (būtina)

    Jūsų el. paštas (būtina)

    Jūsų atsakymas

    Jei nežinote atsakymo, mes jį paslėpėme ČIA.

    Beje, primename, kad „Atoms For Peace” ir galybę kitų kokybiškos muzikos albumų (ne tik kompaktinių diskų, bet ir plokštelių formatu) galite rasti Vilniuje įsikūrusiame „Rūdninkų Knygyne”. Čia taip pat rasite įvairiausios muzikos atributikos, muzikinių knygų ir kitų kiekvienam muzikos mylėtojui svarbių ir mielų muzikinių smulkmenų. Todėl klaidžiodami po sostinės senamiestį ir gerdami (nesvarbu – rytinę ar vakarinę) kavą, nepamirškite užsukti čia. Visai drąsiai ir labai nuoširdžiai galime pasakyti, kad „Rūdninkų Knygynas” – tai geriausia vieta Lietuvoje kiekvienam melomanui, kurios tiesiog negalima praeiti.