10 minučių su Fink: išskirtiniai dokumentiniai kadrai, muzika ir nuoširdus interviu

Kai mūsų ausis ir akis pasiekia naujienos iš „Fink” stovyklos, net ir lietinga diena iškart tampa šviesi, pozityvi ir ypatinga. Šiandiena – ne išimtis. Baigęs „Hard Believer” koncertinį turą Finas Greenallas su kompanija jau kuria naują albumą. Ne kartą kalbinusi savo muzikinį dievą, manoMUZIKA jau labai greitai pateiks  išskirtinių naujienų iš grupės stovyklos. Na o kol kas, jų belaukiant, turime taip pat ypatingų žinių, vaizdų ir garsų.

Prieš porą valandų savo paskyroje facebooke „Fink” pasidalijo dokumentine juosta „Less Alone”. Trumpame subtiliame filme – išskirtinis pokalbis su „Fink” lyderiu Finu Greenallu, kadrai iš užkulisių ir neįtikėtinai jautri grupės muzika.

Filmą „Less Alone” kūrė Olandijos kompanija „Eyeforce” drauge su fotografu Tommy N Lance. 10 minučių trunkančioje juostoje muzikantas, kompozitorius ir grupės „Fink” lyderis Finas Greenallas pasakoja apie įkvėpimą, muziką ir savo gyvenimą. Šis filmas prieš kelis mėnesius buvo pasirodęs internete, tačiau labai greitai dingo. Tikėkimės, kad šįkart „Less Alone” čia pasiliks ilgam.

Paskutinį manoMUZIKOS itnerviu su „Fink” skaitykite ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *