Rugsėjo pradžioje naują albumą išleis Fink

Fink

Fink

manoMUZIKOS itin mylima britų grupė “Fink” pagaliau paskelbė apie savo naujo albumo pasirodymą. Nauja, jau devintoji grupės plokštelė muzikos parduotuves turėtų pasiekti pačioje rugsėjo pradžioje.

Įrašą, kuris, kaip manoMUZIKAI specialiame interviu prisipažino grupės lyderis Finas Greenallas, vadinsis „Accidental Life”, prodiusuos vienas žymiausių šiandienos prodiuserių Flood.

Flood anksčiau prodiusavo tokias grupes kaip „Sigur Ros”, PJ Harvey, „Foals”, „Depeche Mode”, „The Killers” ir daugelį kitų.

„Kurdamas savo pirmą bliuzo albumą klausiausi seno JAV bliuzmeno Big Bill Broonzy interviu. Žurnalistui atlikėjas pasakojo apie kūrybą, dainas ir patį bliuzo žanrą, kuris, pasak Big Bill Broonzy, yra ne kas kita, kaip atsitiktinis gyvenimas (angl. accidental life – L.Z.). Man patiko ši mintis, todėl manau, kad taip vadinsis ir pats albumas. Tačiau niekada negali žinoti… Sukūriau aš kažkada albumą “Sort Of Revolution”, o šiemet visai netikėtai sužinojau, kad Paul Welleris savo šių metų albumą pavadino “Kind Of Revolution”, – šypsodamasis apie būsimą albumą kalbėjo „Fink” lyderis ir idėjinis vadas Finas Greenallas.

Netrukus išskirtinį interviu su F. Greenallu galėsite perskaityti mūsų portale.

manoMUZIKA primena, kad šiemet „Fink” jau išleido bliuzo albumą, pavadintą „Fink’s Sunday Night’s Blues Club Vol. 1”. Jo pristatymo iš Amsterdamo recenziją galite perskaityti ČIA.

Naujausią albumą grupė „Fink” rudenį pristatys ir Lietuvoje. Rugsėjo 30 d. grupė koncertuos menų fabrike „Loftas”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *