Paaiškėjo kada ir kur Lietuvoje koncertuos Pink Floyd legenda Rogeris Watersas

roger waters

Roger Waters

Neseniai pranešėme apie tai, kad kultinės grupės „Pink Floyd” narys Rogeris Watersas Lietuvoje surengs savo koncertą. Tąkart dar nežinojome, nei kur, nei kada mūsų šalyje koncertuos šis legendinis atlikėjas. Tačiau šiandien visos naujienos jau buvo padėtos ant stalo: R. Watersas ateinančių metų rugpjūčio 26 d. pasirodys Kauno „Žalgirio” arenoje.

Bilietais į šį pasirodymą bus pradėta prekiauti jau spalio 12 d. ryte (nuo 10 valandos).

Kad R. Watersas užsuks į Lietuvą paaiškėjo praėjusią savaitę, kuomet muzikantas išplatino trumpą pranešimą spaudai tiek savo internetinėje svetainėje, tiek ir paskyrose socialinėse tinkluose. Pranešime minimos vietos Europoje, kurios legendinis pinkas surengs savo koncertus. Vietų sąraše – ir Lietuvos vardas. 

Šiemet ši kultinė muzikos figūra išleido naują albumą „Is This the Life We Really Want?“. Tai pirmas studijinis Waterso darbas per pastaruosius 25 metus bei pirmas solinis įrašas, išleidžiamas praėjus 12 metų nuo eksperimentinės „operinės“ plokštelės „Ça Ira“ pasirodymo.

Rogeris Watersas – itin įdomi ir daug veidų turinti spalvinga asmenybė, kuri nevengia išreikšti savo požiūrio į visuomenėje vykstančius politinius, socialinius ar ekonominius procesus. Todėl nieko jau seniai nebestebina, kai Pinkų lyderis kategoriškai pasisako JAV Prezidento rinkimų klausimais ar drastiškai tėkšteli pareiškimą apie konfliktus artimuosiuose rytuose.

Lietuvoje, o kartu ir senajame žemyne R. Watersas koncertuos po fantastiško turo JAV, kur jis surengė 63 koncertus. Į juos buvo parduoti visi bilietai, o apie turą reportažus ir filmus suko didžiausios pasaulio televizijos.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *