Perklausykite naujausią Jessie Ware albumą

Glasshouse

Albumo viršelis

Švelnus it aksomas Jessie Ware balsas mus džiugina jau beveik 8 metus. Tiesa, merginos karjeros pradžioje ją matėme ne solo atlikėjos amplua – ji buvo pagalbinė vokalistė Jack Penate turo metu, įrašė porą kūrinių su SBTRKT, padėjo savo gerai draugei Florence Welch ir jos grupei „Florence and the Machine” išleisti albumą „Ceremonials”.

Tačiau viskas pasikeitė 2012-aisiais – metais, kai dienos šviesą išvydo debiutinis Jessie Ware įrašas „Devotion”. Kritikų liaupsės, muzikinių leidinių įvertinimai, vis augantis gerbėjų būrys ir širdį virpinantys kūriniai „Wildest Moments, „Running” ar „Sweet Talk” į jauną, žavią ir švelnaus it aksomas balso savininkę dėmesį atkreipti privertė vis daugiau romantiškos muzikos mylėtojų.

Po dviejų metų Jessie išleido antrą studijinį įrašą „Tough Love”. Drauge su Edu Sheeranu sukurta albume esanti baladė „Say You Love Me” buvo ne tik metų mega hitas, bet kartu ir vienas labiausiai senajame žemyne grojamų 2012-ųjų kūrinių. Plokštelė „Tough Love” atlikėją įrašė į „A klasės” populiariausių Jungtinės karalystės pop/R&B atlikėjų sąrašą.

Naujo (jau trečio) Jessie Ware albumo teko laukti 3 metus. Tačiau vakar laukimas baigėsi ir diskas „Glasshouse” galiausiai buvo paleistas ne tik į pardavimų rinką, bet ir didžiąsias muzikines platformas. Toks pat šiltas, stilingas, modernus, kartais trapus, o kartais velniškai seksualus 12 dainų rinkinys ir vėl turėtų prikaustyti tūkstančius šilumos ir šypsenų ištroškusių širdžių.

Neabejojame, kad „Glasshouse” sušildys ir tuos, kurie muzikoje ieškos šiluoms ir šį itin rudenišką ir žvarbų savaitgalį.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *