Legendinio Oasis albumo 23 metinių proga pristatomas naujas video, lažybų kontoros didina grupės atsikūrimo galimybes

Šiandien, tik lygiai prieš 23 metus (spalio 2-ąją), dienos šviesą išvydo antras studijinis „Oasis“ albumas „(What’s the Story) Morning Glory”. Jame grupės gerbėjai galėjo rasti kultines dainas „Wonderwall” , „Don’t Look Back In Anger”, „Champagne Supernova” ir kitas. 23-ųjų albumo „metinių” proga ką tik pasirodė plokštelėje esančios dainos „She’s Electric” naujas vaizdo klipas (viršuje). Šis faktas dar labiau paskatino kalbas apie galimą brolių Gallagherių atsikūrimą.

manoMUZIKA primena, kad šiemet sueina lygiai 25 metai nuo akimirkos, kai muzikos parduotuves pasiekė debiutinis „Oasis” įrašas „Definitely Maybe”. Jungtinėje Karalystėje sklando gandai, kad dar praėjusią savaitę grupės nariai gavo rimtą pasiūlymą surengti koncertą Airijos Sleino pilyje.  Šios šalies agentūra MCD patvirtino, kad pasiūlymas buvo išsiųstas ir dabar yra laukiama grupės narių (o jei tiksliau, brolių Noelio ir Liamo Gallagherių) atsakymo. Simboliška, kad šioje pilyje įvyko vienas įsimintiniausių grupės pasirodymų. Beje, kartu tai buvo priešpaskutinis „Oasis” koncertas kolektyvo istorijoje įvykęs prieš pat legendomis apipintą išsiskyrimą „Rock En Sein” festivalio Paryžiuje metu.

Apie didėjančias „Oasis” atsikūrimo galimybes vis garsiau kalba ir Didžiosios Britanijos lažybų kontoros. Jose koeficientas, iš kurio padauginus statomą pinigų sumą, kad grupė atsikurs, pastarąją savaitę ėmė drastiškai mažėti.

Prieš kelias savaites, kalbėdamas su „Daily Star”, Noelis prisipažino, kad jis atkurtų „Oasis” už „apvalų” 20 milijonų svarų sterlingų honorarą.

„20 milijonų vienam koncertui būtų nebloga suma. Tačiau kol kas dar nesu gavęs tokio pasiūlymo”, – tąkart teigė su savo grupe „High Flying Birds” šiuo metu koncertuojantis ir kuriantis Noelis.

Tuo tarpu Liamas, twitteryje paklaustas, ar atsikūrimo koncertas yra realus, teigė, kad kol kas jokio pasiūlymo jis nėra gavęs

Kalbos apie „Oasis” atsikūrimą nesibaigia nuo pat grupės išsiskyrimo pradžios. Bene paskutiniai gandai apie ketinimą užkasti karo kirvį tarp brolių Liamo ir Noelio viešąją erdvę pasiekė rugpjūčio vidury. Tąkart ne kartą norą legendinę grupę sugrąžinti į gyvenimą deklaravęs Liamas pakvietė savo brolį sugrįžti į šeimą.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *