Išleistas naujausias Biplan albumas „Nuo nulio iki mėnulio”

Biplan

Albumo viršelis

Savaitgalį Vilniuje vykusi „Knygų mugė” – pirmoji vieta, kurioje buvo galima susipažinti su šviežia „Biplan“ kūryba ir įsigyti naujausią Makso, Olego ir Seržo albumą „Nuo nulio iki mėnulio”. Šiandien galite albumą ne tik įsigyti prekybos vietose, bet ir perklausyti internete. Jį jau galima rasti visose populiariausiose muzikos transliavimo platformose.

Naujas biplanų albumas – jau 7-asis grupės diskografijoje. Paskutinis pilnas LP „Visi keliai veda prie jūros“ parduotuvių lentynose atsirado beveik prieš 5 metus.

„Nuo nulio iki mėnulio” rasite 10 dainų. Kūrinių sąraše yra  dvi jau anksčiau pristatytos kompozicijos – drauge su Jurga atlikta daina „Į taikinį” ir praėjusių metų vasarą pristatyta „Tavęs visi pasiilgo”.

Naujajį albumą grupė „Biplan“ pristatys savo koncertinio turo metu. Jis prasidės balandžio 19 dieną Kaune, „Renginių oazėje“. Balandžio 20 dieną vyks koncertas Druskininkų „Kolonadoje“, balandžio 21 dieną – Palangoje, „Vandenyje“ ir balandžio 27 dieną – Vilniuje, gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *