Vilniečiai postrokeriai „Autism“ pristato naująjį albumą „Have You Found Peace?“

"Have You Found Peace?" albumo viršelis

„Have You Found Peace?” albumo viršelis

Šiandien, vasario 4 dieną, pasirodė naujas post-metal roko grupės iš Vilniaus „AUTISM“ albumas „Have You Found Peace?“.

Dar laukiant albumo, grupė pristatė vieną iš naujų kūrinių – „No Word“. Apie tai galite skaityti –čia.

AUTISM sako, kad savo ketvirtuoju leidiniu jie pakylėja grupės atliekamą gitarinį post-metalinį roką į kitą lygmenį. Naujasis albumas „Have You Found Pease?“ pasakoja dramatišką istoriją, kurioje – tragiško susvetimėjimo ir praradimo temos. To rezultatas – 42 minutes trunkantis sunkiasvorio postroko ir atmosferinio metalo potyris.

Iki šiol bevokalę muziką kūrusią grupę naujame albume svečio teisėmis epizodiškai papildys Krzysztof Traczyk – kaimyninės Lenkijos post-metal komandos ROSK vokalistas. Taip pat prie albumo prisidėjo ir keletas kitų, post industrinės muzikos mylėtojams gerai žinomų vardų: Povilas Vaitkevičius (iš grupių Oorchach, Vilkduja), reikšmingus akcentus dviejuose kūriniuose pridėjo ir Laurynas Jukonis (Girnų Giesmės, Anubi), ROSK narys Mateusz Szymanski pasirūpino albumo intro, o saksofono garsai „Haunting Recollections“ – Valdo Voveraičio (Erdvė) nuopelnas.

Albumas bus išleistas CD ir vinilo(LP) formatu ir juos užsakyti galima BANDCAMP platformoje, bei įsigyti vasario 21-24 dienomis Vilniaus knygų mugės muzikos salėje, AUTISM stende.

Taip pat grupė jau skelbia ir naujojo albumo „Have You Found Peace?“ pristatymo koncertus, kurie vyks kovo 30 dieną Kauno klube „Lemmy“ bei kovo 31 dieną Vilniaus klube „Kablys“.

Tad pasiklausome ir susitinkame:

"Autism" koncerto akimirka

„Autism” koncerto akimirka

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *