Atšauktas „Sepultura” pasirodymas Libane – grupė apkaltinta velnio garbinimu

sepultura-2015

Sepultura

Brazilijos metalo grupė „Sepultura” turėjo groti Libane. Deja, grupės pasirodymas šalies sostinėje Beirute buvo atšauktas, mat grupės nariai negavo vizų. Agentūros „Skull Session”, organizavusios „Sepultura” pasirodymą, teigimu, kolektyvo nariai buvo apkaltinti velnio garbinimu, todėl jiems buvo atsisakyta išduoti šalies vizas.

Išplatinusi pranešimą leidiniui „The New Arab„, agentūra teigė, jog grupės atstovai buvo apkaltinti ne tik velnio garbinimu, bet ir nepagarba krikščionybei. Be kita ko, atsisakant išduoti vizą paminėta, kad brazilai koncertavo Izraelyje, o tie, kas buvo šioje šalyje, negali įvažiuoti į Libaną. Tačiau, „Skull Session” teigimu, tai yra netiesa, mat „Sepultura” niekada nėra pasirodžiusi Izraelyje.

Šis faktas ant kojų sukėlė Libano metalo gerbėjus. Netrukus vietos gerbėjų bendruomenė išplatino pranešimą, kad cenzūra Libane peržengė sveiko proto ribas ir netrukus šią šalį pavers mažiausiai turistams patrauklia vieta žemėje.

Beje, tai nėra pirmas kartas, kai „Sepultura” susiduria su panašiomis problemomis. Dar 2016 metais grupė turėjo atšaukti savo pasirodymą Kaire, nes kolektyvo nariai ir vėl buvo apkaltinti velnio garbinimu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *