Netikėta „Apparat” dovana – kino filmo garso takelis

Apparat (nuotr. grupės archyvo)

Apparat (nuotr. grupės archyvo)

Vokietijos kūrėjo Sascha Ringo pristatinėti muzikos gerbėjams turbūt nereikia. Jo projektas „Apparat” jau ne vienerius metus džiugina melomanų širdis.

Pernai „Apparat” išleido nuostabų albumą „LP5”. Prajėus metams nuo jo pasirodymo datos hito „Goodbye” kūrėjas dovanoja dar vieną. Tiesa, šįkart kiek kitokį įrašą. Jūsų dėmesiui – kino filmo „Stay Still” garso takelis.

„Juosta”Stay Still” – vokiečių / italų nepriklausomas filmas, sukurtas ir režisuotas Elisos Mishto. Jis turėjo būti rodomas kino teatruose, tačiau, deja, dėl COVID-19 premjera buvo atidėta..
Tai savotiškas gitarinis „lo-fi“ įrašas, o jame jame yra nuostabi „Moderat” dainos „Bad Kingdom“ versija, kurią atliko aktorė Luisa-Céline Gaffron. Aš buvau šio projekto muzikos vadovas, o jame galima atrasti daug mano mėgstamų dainų, kurias įrašė „Swans“, „Mount Kimbie“, „Interpol“ ar „Lea Porcelain“ nuotaikų. Mūsų muzika turėjo visa tai suklijuoti. Manau, kad mums visai pavyko, o šis įrašas – graži 30 minučių kelionė”, – savo paskyroje facebooke rašė „Apparat”.

Tai jau ne pirmas kartas, kai „Apparat” muzika skamba kino filmuose. Viena įsimintiniausių juostų, kurioje panaudota grupės kūryba – nuostabus „Netflix” serialas „Dark”. Grupės daina „Goodbye” tapo pagrindine šios juostos daina.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *