Dave Grohl daina su juo į būgnų dvikovą stojusiai mažajai gerbėjai

dave-grohl-foo-fighters-nandi-bushell-theme-song

Legendinės grupės „Foo Fighters“ lyderis Dave Grohl ne tik skatina vaikus mokytis muzikos (rašėme čia), bet ir  nustebina savo fanus vaizdo pokalbiais, muzikinėmis dvikovomis ar jam session socialiniuose tinkluose.

Bene gražiausia ir naujausia Dave Grohl dovana, kurią neseniai jis įteikė mažajai būgnininkei iš Anglijos – jai sukurta ir paties „Foo Fighters“ lyderio atlikta daina.

Istorija prasidėjo, kai 10-metė būgnininkė Nandi Bushell iš Didžiosios Britanijos savo youtube.com kanale pasidalino video, kuriame mergaitė atliko vieną iš „Foo Fighters“ hitų – „Everlong“ ir iškvietė Dave Grohl į dvikovą.

Dave Grohl priėmė iššūkį ir pasakė, kad dvikova įvyks jiems atliekant „Them Crooked Vultures“ kūrinį „Dead End Friends“. „Foo Fighters“ lyderiui teko pripažinti pralaimėjimą, tačiau antram raundui jis pažadėjo, jog laukia kai kas ypatingo…

Ir Dave Grohl pažadą išpildė – vakar  oficialiuose „Foo Fighters“ socialinių tinklų paskirose pasidalindamas specialiai Nandi sukurta daina, kurią ne tik sukūrė, bet ir visais instrumentais sugrojo jis pats. Tikrai graži ir smagi muzikinė dvikova!

Beje, o čia mergaitės reakcija į dainą:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *