A. Mamontovo albumas – po dviejų savaičių; pristatyta titulinė daina

Nuotr. Gabrielius Jauniškis

Pirmąjį rudens penktadienį Andrius Mamontovas pristato titulinę savo būsimojo albumo dainą „Paleisk“. Kartu su nauju kūriniu muzikantas paskelbė ir oficialią naujosios plokštelės pasirodymo datą.

Jau 21-asis solinis grupės „Foje“ lyderio albumas pasirodys po dviejų savaičių – rugsėjo 17 dieną. Tiesa, albumą „Paleisk“ pirmi dvidešimt laimingųjų išgirsti ir įsigyti galės keliomis dienomis anksčiau specialios perklausos metu, kurioje dalyvaus ir apie albumą papasakos pats Andrius. Muzikantas jau labai greitai apie slaptą perklausą pažadėjo pranešti savo socialinių tinklų paskyrose.

Albume „Paleisk“ bus galima rasti 10 naujų dainų. Viena iš jų – specialiai gimtajam Vilniui skirtas kūrinys. Naujoji plokštelė buvo sukurta ir įrašyta koronaviruso pandemijos metu, todėl, natūralu, jame bus atspindėtos tos nuotaikos, kuriuos tuo metu vyravo visuomenėje.

„Visas albumas gimė tada, kai mūsų gyvenimas tarsi sustojo. Saugodamas save, savo artimuosius ir visus aplink taip pat buvau priverstas užsidaryti namuose. Turėjau laiko apmąstymams ir eksperimentams, galvojau apie tai, kaip atrodys pasaulis, kai karantinas baigsis. Panašių minčių ir nuotaikų vedinas sukūriau ir įrašiau naujas dainas“, – sakė A. Mamontovas.

Pasak muzikanto, titulinis plokštelės kūrinys „Paleisk“, ko gero, labiausiai atspindi gyvenimą, kurį didžioji pasaulio dalis gyveno tuo metu. „Nepaisant to, kad visuomenės nuotaikos išlieka slogios ir gyvename nežinioje, visada tikiu, kad tai pasibaigs pasibaigs, o šviesa ir viltis sugrįš. Ši daina yra apie neigiamas patirtis, kurios anksčiau ar vėliau pasitraukia, jeigu tik mes jas paleidžiame“, – teigė muzikantas.

Kultinės grupės „Foje“ lyderis prisipažino, kad naujasis albumas rugsėjo 17 d. pasieks muzikos transliacijos platformas ir bus išleistas kompaktinio disko pavidalu. Vinilų megėjai itin riboto tiražo plokštelės „Pasilik” sulauks prieš pat Kalėdas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *