Eltonas Johnas išleido pandemijos metu sukurtą albumą

Seras Eltonas Johnas pandemijos metu neketino įrašyti naujo albumo, tačiau tai vis tiek įvyko. Ši plokštelė – tai bendradarbiavimo su daugybe skirtingų atlikėjų rezultatas. Galiausiai visos dainos buvo surinktos į vieną įrašą, kurį hito „Your Song” kūrėjas pavadino tiesiog „The Lockdown Sessions“.

Naujas albumas – įrodymas, kad E. Johnas, koloboruodamas su kitais atlikėjais, gali veikti įvairiuose amplua . Vietomis kūriniuose jis griežia pirmuoju smuiku, o kartais, priešingai, atlieka visiškai antraeilį vaidmenį.

Muzikantas jau anksčiau yra sakęs, kad kad šis albumas jam primena septintojo dešimtmečio pabaigos muzikanto darbo dienas: „Darbas su skirtingais atlikėjais pandemijos metu man tai priminė. Apėjau visą ratą – buvau didelės kompanijos dalis. Ir tai man labai patiko”.

Vienas iš „The Lockdown Sessions“ kūrinių yra „Cold Heart (PNAU Remix)“ su Dua Lipa. Šis kūrinys pasiekė 32 vietą „Billboard“ šimtuke praėjus lygiai 50 metų po to, kai E. Johnas čia debiutavo su „Your Song“. Beje, kai šis kūrinys pasiekė UK TOP 40, muzikantas pasiekė visų laikų rekordą Jungtinėje Karalystėje, kaip vienintelis atlikėjas pabuvojęs aukščiausiame perkamiausių singlų čarto dešimtuke 6 skirtingus dešimtmečius iš eilės (plačiau apie tai galite skaityti ČIA).

Kiti „Lockdown Sessions” svečiai – tokie atlikėjai ir grupės kaip Rina Sawayama, „Years & Years”, Lil Nas X, „Gorillaz”, 6LACK, Charlie Puth, Stevie Wonder, Eddie Wedder, Stevie Nicks ir kiti.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *