„McLoud“ pristato naują kūrinį „Lengvi pinigai“

Intelektualūs roko scenos chuliganai „McLoud“ gerbėjams pristato savo naują kūrinį „Lengvi pinigai“, kurį gerbėjai jau gali išgirsti pasiklausymo platformose, o gyvai išgirs koncerte Vilniuje jau ryt (rugpjūčio 12 d.).

„Čia viena iš tu dainų kaip „Rose“ ar „Jeigu bučiau dievas“. Kuriant dainą cezario pjūvio nereikėjo. Daina gimė greitai, lengvai, labai sveiko svorio, ne per daug kraujo ir iš kart su charakteriu. Pirmomis karo dienomis susirašinėjau su rusais. Bandžiau suvokti, kas tai tautai negerai? Ko jie ten zirzia? Ši daina yra kaip dialogas su ta savivertę ir vertybes praradusia žmonių grupe ir tuo pačiu palinkėjimas nebeklūpėti prieš nužmogėjimą. Tačiau daina tinka ir šokti. Kitaip tariant, kol jie klupi – mes šokame“ – apie dainą ir jos atsiradimo istoriją pasakoja grupės lyderis Lukas Malinauskas.

Šis kūrinys – užuomina į naują grupės „McLoud“ skambesį ir kartu – į būsimą grupės albumą.

u„Lengvi pinigai“ gyvai nuskambės Vilniuje, atnaujintame Lukiškių kalėjime, didžiojoje scenoje, kur jau šį penktadienį jėgas sujungs postpunkeriai „Akli“ ir scenos chuliganai „McLoud“. Abu kolektyvai gerbėjams ruošia gerai žinomos ir naujos kūrybos mišinį. Žinoma, netrūks ir kitų staigmenų.

Komentaras apie “„McLoud“ pristato naują kūrinį „Lengvi pinigai“

  1. Kokybė says:

    visada norisi gauti pinigų lengvai, o juos išleisti kiek įmanoma naudingiau..

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *