Local Blood – Lovesong

Šių metų kovą ketveriukė iš Vilniaus  Local Blood pristatė savo albumą ir vinilą pavadinimu „Dystopian Disco” (rašėmę čia), vasarą grojo visuose žinomiausiuose Lietuvos roko muzikos renginiuose ir festivaliuose, apšildė garsiausius Lietuvos rokerius „ba.” jų gyvenimo koncerte Vingio parke… Drąsiai sakome, kad sugrįžimas po pertraukos tikrai stiprus.

Visgi metams artėjant į pabaigą Local Blood  nestabdo – pristato naują singlą „Lovesong”.

Nauja daina grupė pasakoja apie buitinius santykius – apie konfliktus, kurie vyksta už uždarų durų, kartais girdint kaimynams, o kartais paliečiančius tik šeimos vaikų ausis.

„Ši daina yra pirmas žvilgsnis į mūsų naują kūrybos etapą. Su ja, baigiame distopinę diskoteką ir keliaujam į labiau intymius, tik už uždarų durų, dėl gėdos ar dar kažkokių priežasčių, kalbamus dalykus” – apie naujausią savo dainą sako grupė.

Taip pat Local Blood vyrukai nekantriai laukia ir visus alternatyvos mėgėjus kviečia gruodžio 8 d. užsukti į jų ypatingą koncertą „Lofte“, Vilniuje. Artėjantis koncertas bus absoliutus Local Blood vaikinų dabartinio įvaizdžio ir jų grojamos muzikos atspindys, o jame apšildys perspektyvi grupė iš Kauno „Rūmai”.

Pasiklausom naujo vyrukų kūrinio:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *