Algirdas Kaušpėdas ir Viktoras Diawara pristato naują „Zombių” versiją

Albumo pasirodymui besiruošiantys dueto „KAnDIS“ nariai Algirdas Kaušpėdas ir Viktoras Diawara išleidžia naują singlą iš būsimo albumo. Ką tik pasirodžiusiu vaizdo klipu muzikantai pristato naują kultinės „Anties“ dainos „Zombiai“ versiją.

„Zombiai“ – jau trečias singlas iš rugpjūčio pradžioje išleidžiamo albumo „ANTIS kaip KAnDIS“. Šią plokštelę jau galima iš anksto užsisakyti internete, o naujausią savo leidinį muzikantai pristatys rugpjūtį – šventiniuose Algirdo Kaušpėdo 70-mečio koncertuose Vilniuje ir Palangoje. Proginiuose koncertuose skambės ne tik singlais naujai išleisti „Zombiai“, „Pokštas“, „Kažkas atsitiko“, bet ir daugiau naujai atgimusių „Anties“ hitų.

Prieš beveik 40 metų suskambėjęs kūrinys „Zombiai“ išlieka vienu populiariausių „Anties“ hitų. Dainos žodžiai, su aiškia politine potekste, tapo artimi permainas jautusiems Lietuvos gyventojams. Praėjusią savaitę nauja „Zombių“ versija nuskambėjo ir Vilniaus Lukiškių aikštėje vykusiame Ukrainos palaikymo renginyje, kuriame dalyvavo ir kalbą sakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *