Local Blood pristato ruošiamą albumą „Loverman“

Local Blood. Nuotr. Aut. Ž. Jakimovas

Grupė  „Local Blood“ dar gruodį pristatė naują kūrinį „Lovesong“. Kol laukėm naujų kūrinių/ singlų, grupė iškart praneša apie savo naująjį romantinį – kriminalinį albumą „Loverman“.

„Naujasis „Loverman“ albumas yra persmelktas devyniasdešimtųjų žmogaus romantinių išgyvenimų ir kriminalų, kas ir atsispindi tiek mūsų dainų tekstuose, tiek kūrinių skambesyje. Paties albumo idėja yra apie žmogaus moralines ribas, kurios gali būti peržengtos vardan savo gerovės. Dainų tekstai kelia klausimus: ar tų ribų peržengimo priežastys gali būti pateisinamos? Kas yra atleistina, o kas ne? Kur yra ta riba?.“, – apie albumo idėją kalba grupė „Local Blood“.  

Lapkričio 16 d. Menų fabrike „Loftas“ „Local Blood“ ketveriukė surengs albuno „Loverman“ pristatymo koncertą. Scenoje kartu pasirodys post-punk pulsuojantis duetas —  „Kyla Vėjas!“.   Pristatymo koncertui viskas ruošiama pagal naujojo albumo „Loverman“ koncepciją ir idėją. „Siekiame aukščiausios kokybės, tad norime suorganizuoti įsimintiną renginį, nustebinsiantį visus ten susirinkusius bei padėsiantį perteikti naujojo albumo idėją ir nuotaiką. Koncerte laužysime, brėšime naujas moralės ribas, stebinsime ir viliosime. Abejingų neliks. Tie, kas buvo mūsų gruodžio mėnesio koncerte, turėtų atsiminti, kokios svarbios mums konceptualios koncerto detalės, kuriama atmosfera ir žmonės, kurie atėjo pas mus, su mumis kartu išjausti mūsų kūrybą.“, – su nekantrumu kalba grupės nariai ir kviečia į koncertą su išskirtiniu duetu „Kyla Vėjas!“, kurie albumą pristatančius „vakaro kaltininkus“ „Local Blood“ .

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *