Lyriško indie folko gerbėjams – Stu Larsen koncertas Vilniuje

Stu Larsen

Stu Larsen

Jeigu netyčia dar nesuplanavote šiandienos vakaro, tačiau jaučiate, kad Jums reikia kažko melodingo, nuoširdaus ir skambaus – manoMUZIKA turi Jums pasiūlymą. Kaip tik likus mažiau nei parai iki „Fink” koncerto „Lofte”, mūsų taip pat itin mėgstamame klube „Tamsta” šiandien širdis virpins Stu Larsen.

Kas yra Stu Larsen? Ogi Australijoje gimęs keliautojas po pasaulį. Kaip viename interviu Australijos muzikiniam portalui sakė Stu, jo tikslas – mėgautis gyvenimu, todėl jis „keliauja po pasaulį, kuria muziką, susipažįsta su naujais žmonėmis, atranda neatrastas vietas ir tiesiog gyvena”.

Į Lietuvą australas atvyksta pristatyti savo šiemet išleisto albumo „Resolute”. Birželio pabaigoje pasirodęs įrašas buvo kuriamas Škotijoje, Ispanijoje ir sename kariuomenės bunkeryje Australijoje. Albume esančios dainos – tai muzikanto išgyvenimai, tikros istorijos ir jausmai.

„Resolute” – trečias Stu albumas. Kadangi didžioji jų dalis buvo įrašyta keliaujant ir koncertuojant įvairiose žemės rutulio vietose, ko gero nė neverta stebėtis, kad atlikėjo fanų geografija taip pat labai plati. Daugiausiai gerbėju Stu Larsenas turi Toronte, Niujorke, Berlyne ir Denveryje.  Neabejojame, kad po koncerto „Tamstoje” muzikanto gerbėjų gretos išaugs ir čia, Lietuvoje.

Taigi, nuostabus „Fink” muzikinis pre-party – jau šįvakar klube „Tamsta”. Bilietų į pasirodymą dar liko, tad jų galite įsigyti ČIA.

Tegul vėstantį rudens vakarą mus šildo velniškai miela akustinė muziką!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *