Naujas K. Ribaičio vaizdo klipas – ,,Kine”

Neseniai rašėme, kad Kristijonas Ribaitis pristatė savo naują, jau trečiajį savo albumą ,,SATURNAS”.

Pirmasis šio albumo dainoms skirtas vaizdo klipas buvo kūriniui „Karamelinis Betonas”.

Šiandien Kristijonas Ribaitis pristato muzikinį klipą dar vienam šio albumo kūriniui ,,Kine”.

Šis klipas – tai jau trečiasis Kristijono Ribaičio režisūrinis darbas. Kūrinys ,,Kine” jau spėjo tapti vienu iš albumo favoritų klausytojų tarpe. Pasak atlikėjo, tai daina apie toksiškus santykius, į kuriuos įlįsti norisi kai atsiranda baimė likti vienam.

Muzikinio vaizdo klipo vizualai įtvirtina dainos ,,Kine” lyrinę idėją. Keistuolių Teatro salėje Kristijonas Ribaitis pakvietė šokėją Kamilę Karpalovaitę išjausti kūrinį šokio judesiais. Pasak atlikėjo, tai kas nufilmuota nebuvo suplanuota iš anksto – visas šokis buvo improvizuotas vietoje.

,,Su Kamile nusprendėme kitaip pasižiūrėti į šokio klipus. Dar vasarą kartu paklausėme ,,Kine” vieną vienintelį kartą. Kai pagaliau, praėjus keletui mėnesių, Keistuolių Teatre įjungėme kamerą ir šviesas, abu net nenutuokėme koks iš to gausis rezultatas. Šokis, kurį matote šiame klipe yra absoliučiai improvizuotas, nesuvaidintas, vienetinis ir gyvas. Labai dėkoju Kamilei už šią patirtį, neįsivaizduoju tinkamesnio žmogaus tokiai avantiūrai.”- apie klipo filmavimą kalbą Kristijonas.

,,Kine” ir kitus albumo kūrinius gerbėjai galės išgirsti jau netrukus – ,,SATURNAS” pirmą kartą gyvai suskambės balandžio 6 dieną ,,Kablys+Kultūra”, Vilniuje, kur įsimintiną vakarą atidarys Vilniuje reziduojanti baltarusių post-punk grupė ,,Dlina Volny”. Po Vilniaus pasirodymo, albumas aplankys dar dvi stoteles – Kaune esantį barą ,,Hogas” balandžio 8 dieną, bei Alytaus barą ,,Fenix” balandžio 14 dieną.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *